Aangifte Omzetbelasting 3e kwartaal 2022

30 september 2022

In de maand oktober verzorgen we de aangifte Omzetbelasting met betrekking tot het 3e kwartaal van 2022. U kunt daartoe uw administratie bij ons aanleveren. Als u een bedrag moet afdragen dan moet de betaling uiterlijk 31 oktober 2022 op de rekening van de Belastingdienst staan.

Graag ontvangen we de gegevens zo spoedig mogelijk van u. Ook als u naar verwachting niet hoeft te betalen werkt tijdig aanleveren erg prettig: u hoeft niet op het laatste moment nog naar zaken op zoek en wij kunnen de aangifte op tijd voor u verzorgen. Houdt u ook rekening met een eventuele vakantieperiode (herfstvakantie).

Aanleveren van de gegevens kan op de gebruikelijke manier: op papier, via email, via een downloadbestand, via Dropbox of een soortgelijke gedeelde digitale map, kortom: op elke manier die voor u goed werkt. De banktransacties kunt u o.a. via een downloadbestand (meestal MT940) aanleveren.

Als u zelf de administratie invoert in Snelstart en/of gegevens klaar zet in Dropbox ontvangen we graag een afzonderlijk bericht dat de gegevens wat u betreft klaarstaan.