Aangifte Omzetbelasting 4e kwartaal 2019

Januari 2020

In de maand januari verzorgen we de aangifte Omzetbelasting met betrekking tot het 4e kwartaal van 2019. U kunt daartoe uw administratie bij ons aanleveren. Als u een bedrag moet afdragen dan moet de betaling uiterlijk 31 januari 2020 op de rekening van de Belastingdienst staan.

Graag ontvangen we de gegevens tijdig van u. Ook als u naar verwachting niet hoeft te betalen werkt tijdig aanleveren erg prettig: u hoeft niet op het laatste moment nog naar zaken op zoek en wij kunnen de aangifte op tijd voor u verzorgen.

Het is tevens de laatste kwartaalaangifte van het jaar 2019. Om het proces van het opstellen van de jaarrekening te bespoedigen en de kans op de noodzaak van een correctieaangifte te verkleinen is het van belang om uw gegevens zo volledig mogelijk aan te leveren. Zo kan het bijvoorbeeld nuttig zijn om uw bankoverzichten door te nemen om te controleren of alle bonnen en facturen aanwezig zijn en om eventueel toelichting te kunnen verstrekken met betrekking tot bijzondere posten.

Aanleveren van de gegevens kan op de gebruikelijke manier: op papier, via email, via een downloadbestand, via Dropbox of een soortgelijke gedeelde digitale map, kortom: op elke manier die voor u goed werkt. De banktransacties kunt u o.a. via een downloadbestand (MT940) aanleveren. Als u zelf de administratie invoert ontvangen we graag een bericht dat de gegevens wat u betreft klaarstaan.