Aangifte Omzetbelasting 1e kwartaal 2022

01-04-2022

In de maand april verzorgen we de aangifte Omzetbelasting met betrekking tot het 1e kwartaal van 2022. U kunt daartoe uw administratie bij ons aanleveren. Als u een bedrag moet afdragen dan moet de betaling uiterlijk 30 april 2022 op de rekening van de Belastingdienst staan.

Graag ontvangen we de gegevens tijdig van u. Ook als u naar verwachting niet hoeft te betalen werkt tijdig aanleveren erg prettig: u hoeft niet op het laatste moment nog naar zaken op zoek en wij kunnen de aangifte op tijd voor u verzorgen. Houdt u ook rekening met uw eventuele vakantieperiode.

Aanleveren van de gegevens kan op de gebruikelijke manier: op papier, via email, via een downloadbestand, via Dropbox of een soortgelijke gedeelde digitale map, kortom: op elke manier die voor u goed werkt. De banktransacties kunt u o.a. via een downloadbestand (MT940) aanleveren.

Als u zelf de administratie invoert in Snelstart en/of gegevens klaar zet in Dropbox ontvangen we graag een afzonderlijk bericht dat de gegevens wat u betreft klaarstaan.