Aangifte Omzetbelasting 2e kwartaal 2022

Juli 2022

In de maand juli verzorgen we de aangifte Omzetbelasting met betrekking tot het 2e kwartaal van 2022. U kunt daartoe uw administratie bij ons aanleveren. Als u een bedrag moet afdragen dan moet de betaling uiterlijk 31 juli 2022 op de rekening van de Belastingdienst staan. Houdt u er daarbij rekening mee dat de laatste 2 dagen van de maand in een weekend vallen.

Graag ontvangen we de gegevens zo spoedig mogelijk van u. Ook als u naar verwachting niet hoeft te betalen werkt tijdig aanleveren erg prettig: u hoeft niet op het laatste moment nog naar zaken op zoek en wij kunnen de aangifte op tijd voor u verzorgen. Houdt u ook rekening met uw eventuele vakantieperiode.

Aanleveren van de gegevens kan op de gebruikelijke manier: op papier, via email, via een downloadbestand, via Dropbox of een soortgelijke gedeelde digitale map, kortom: op elke manier die voor u goed werkt. De banktransacties kunt u o.a. via een downloadbestand (MT940) aanleveren.

Als u zelf de administratie invoert in Snelstart en/of gegevens klaar zet in Dropbox ontvangen we graag een afzonderlijk bericht dat de gegevens wat u betreft klaarstaan.