Aangifte Omzetbelasting 3e kwartaal 2023

2 oktober 2023

In de maand oktober verzorgen we de aangifte Omzetbelasting met betrekking tot het 3e kwartaal van 2023. U kunt daartoe uw administratie bij ons aanleveren. Als u een bedrag moet afdragen dan moet de betaling uiterlijk 31 oktober 2023 op de rekening van de Belastingdienst staan.

Graag ontvangen we de gegevens zo spoedig mogelijk van u. Ook als u naar verwachting niet hoeft te betalen werkt tijdig aanleveren erg prettig: u hoeft niet op het laatste moment nog naar zaken op zoek en wij kunnen de aangifte op tijd voor u verzorgen. Houdt u ook rekening met een eventuele vakantieperiode (herfstvakantie).

Aanleveren van de gegevens kan op de gebruikelijke manier: op papier, via email, via een downloadbestand, via Dropbox of een soortgelijke gedeelde digitale map, kortom: op elke manier die voor u goed werkt. Als u nog geen gebruik maakt van een bankkoppeling dan kunt u de banktransacties o.a. via een downloadbestand (meestal CAMT.053 of MT940) aanleveren.

Als u zelf de administratie invoert in Snelstart en/of gegevens klaar zet in een gedeelde digitale map ontvangen we graag een afzonderlijk bericht dat de gegevens t/m 30 september 2023 wat u betreft klaarstaan.